PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Bou/Bivol

In anul ce vine aveti sanse mari pentru imbogatire si promovare in cariera. Cu prezenta a doua stele favorabile nu numai ca veti avea atingerea lui Midas, ci veti si primi asistenta de la oameni nobili cand veti avea nevoie. Adoptand o atitudine modesta veti avea parte de recompense si cadouri din partea Universului.

Daca vreti sa investiti sau sa promovati in cariera, Steaua Lunii va fi alaturi de dvs si va va aduce prosperitatea. Este un an in care veti vedea imbunatatiri pe plan financiar, intoarcerea profitabila a unor investiti si/sau promovare la locul de munca. Este un an favorabil imbunatatirii si stabilizarii situatiei financiare, asadar, cautati oportunitatile prin care sa acumulati bani, sa faceti pregatiri de nunta sau a altor evenimente de familie.

Partea Yin a stelei Lunii indica prosperitatea industriei dominate de femei sau venind in urma sprijinului oferit de o femeie. Prezenta stelei “Steaua Yin Ceresc”, indica ca veti beneficia foarte mult de ajutorul femeilor in acest an. Acestea va vor ajuta cand le veti cere, unele va vor oferi si ajutorul in secret cand va veti astepta cel mai putin. Daca intampinati provocari la locul de munca, iar superiorul dvs este o femeie, este cel mai probabil sa aveti tot suportul acesteia si chiar sa fiti propus pentru o promovare.

Anul 2018 este favorabil pentru a incepe a conduce o afacere in industria dominata de femei, cum ar fi: indutria modei si/sau industria de infrumusetare. Cu ajutorul stelei “Steaua Comoara Nationala” veti vedea ca eforturile dvs vor da roade foarte usor. Atata timp cat va veti stradui sa atinetii target-urile, recompensele sunt aproape garantate.

Si totusi, norocul va poate fi umbrit de ego-ul si dorinta dvs vis a vis de a acumula bani. Patru stele ale comunicarii gresite sunt prezente in Anul Cainelui, si daca va lasati condus de valul triumfului si al banilor, veti risca, sa raniti pe cei din jur. Prezenta stelei “Franghia Patrunzatoare”si “Sha-ul Anual” indica barfe si dusmanie cu cei din jur.  Influentele lor negative sunt fortificate de prezenta unei stele care va va pune reputatia in joc, daca nu sunteti atent.

Confuzia si nesiguranta va aparea in momentul in care veti simti ca tot ceea ce spuneti este interpretat gresit, si asta este cauzata de prezenta stelei Spiritului. Pastati-va calmul si retineti tot timpul, ca atat in timpuri grele, dar mai ales in cele bune, veti vedea clar prin aceasta ceata si asta va aduce lumina asupra relatiilor.

Prezenta stelelor “Regele Solid” si “Marea Adunare” creste riscul de a pierde obiecte valoroase si de vatamari corporale. Ramaneti calmi si fiti extra grijuliu si atent cu obiectele  personale – bijuterii si documente; verificati-va de doua ori bunurile cand coboriti dintr-un taxi si amintiti-va sa faceti copii de rezerva la documentele importante.

In timp ce va bucurati de extravagantele anului, fiti atent la starea dvs de sanatate. Practicati moderatia in tot ceea ce faceti, iar siguranta trebuie sa va fie prioritate.

In anul 2018  lumea este a dvs, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti atent si sa va cantariti bine cuvintele si actiunile pentru a avea un an prosper. Desi este un an al oportunitatilor materiale, in Anul Cainelui trebuie sa aveti mare grija la starea dvs de sanatate si de bunurile personale. Nu uitati ca “Paza buna trece primejdia rea”. Asadar, pregatiti-va pentru un an minunat si intampinati norocul cu bratele deschise!

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!