PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Cal

Veti avea parte de un an exploziv datorita prezentei a 3 stele favorabile. Va veti gasi inconjurat de oameni generosi, care va vor sustine si va veti bucura din plin de oportunitati financiare. Mai mult, veti castiga orice conflict sau disputa, daca acestea vor aparea. Se pare ca veti avea din plin de toate in acest an!

Binecuvantat de prezenta stelei General in acest an veti beneficia de asistenta oamenilor buni si sinceri atunci cand veti avea nevoie, de asemenea, va vor oferi sprijin moral si putere atunci cand va veti simti dezamagit sau stresat de schimbarile rapide care pot aparea. Nu va speriati de aceste schimbari deoarece cel mai probabil acestea vor aduce schimbari pozitive, mai ales in ceea ce priveste bunastarea dvs.

Totodata, prezenta stelei Golden Lock indica bogatie si castiguri financiare. Steaua descopera si va ofera posibilitati de castig financiare, astfel incat, veti vedea ca anul acesta puteti castiga o marire de salariu, primi bonusuri pentru munca depusa sau mari profiturile provenite de pe urma afacerii. Cautati investitiile in imobiliare sau actiuni, deoarece activele dvs se vor mari simtitor in acest an. Este un an extrem de bun sa construiti fundatia pentru viitor.

Prezenta stelei Earth Relief indica faptul ca veti avea abilitatile necesare de a rezolva absolut orice problema si sa intoarceti lucrurile in favoarea dvs. Aceasta stea favorabila va va proteja de efectele negative ale altor stele prezente si va va ghida sa gasiti solutii pozitive in orice conflict. Cu ajutorul acestor stele General, Earth Relief si Golden Lock nu aveti nici un motiv sa nu reusiti in tot ce va propuneti Va recomand sa ganditi si sa calculati cu atentie inainte de a demara o actiune. Daca luati decizii impulsive, datorita prezentei stelei Great Sha, exista un mare risc de pierderi financiare, dar si reputatia dvs va fi afectata

Strategia si pregatirea ampla dinainte va vor garanta sansele de castig. Ganditi cu atentie orice afacere si evitati sa pariati. Obtine toate informatiile necesare inainte de a semna orice hartie si studiati cu atentie toate implicatiile deciziilor dvs. Fiti atent la orice detalii si veti putea transforma acest an intr-unul extraordinar de bun fara nici un fel pierderi.

Aveti grija la ceea ce spuneti si ce faceti anul acesta deoarece stelele White Tiger si Sky Warrior indica posibilitatea unei comunicari defectuoase. Fiti precauti atunci cand calatoriti sau faceti activitati fizice si nu va testati limitele. Fiti atent atunci cand vorbiti. Daca va veti situa, imaginar, in postura interlocutorului dvs va va ajuta sa va faceti usor de inteles

Asa cum va concentrati asupra carierei si a cercului de cunostiinte, ar fi bine sa nu va neglijezati familia. Este posibil ca un membru al familiei  sa aiba nevoie de o atentie sporita, indicata de prezenta stelei Pealing Head. Aceasta stea mareste riscul ca un membru al familiei dvs sa aiba probleme de sanatate, asa incat supravegheati-va familia cu atentie pentru a vedea din timp potentialele probleme. De asemenea, puteti petrece timp de calitate cu familia.

Aveti posibilitatile si suportul necesar sa tintiti spre stele in acest an. Ramaneti focusat si neclintit in planurile dvs pentru a evita orice potentiala cadere sau intarzieri in realizari. Daca aveti toate planurile bine stabilite atunci aplicati-le si urmati valul de prosperitate si de popularitate din anul 2018, deoarece veti fi de neoprit!

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!