PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Capra

Nativii Capra pot astepta cu bucurie anul 2018 deoarece va fi un an dominat de evenimente pozitive si vesti bune. Chiar daca veti avea ceva dificultati din cand in cand, nimic nu va fi atat de serios sau semnificativ sa va cauzeze probleme grave pe termen lung. Indiferent de natura acestor inconveniente puteti sta linistit deoarece veti primi ajutor ca sa le depasiti si, totodata, veti avea, in schimb, oportunitati pozitive.

Probabil cea mai importanta schimbare pozitiva in acest an va fi aparitia oamenilor care va vor ajuta intr-un fel sau altul, asta datorita prezentei stelei Nobilului (Nobleman Star). Oamenii nobili adusi de stea in viata dvs pot imbraca diverse forme, de la mentori la oameni necunoscuti, care se intampla sa se afle la momentul potrivit sau la timpul potrivit. Cu ajutorul acestora, orice obstacol veti intalni va fi mai usor de solutionat si va va afecta mai putin.

Pe langa acestea, prezenta stelei Prosperitatii (Prosperity Star)  poate garanta faptul ca ar trebui sa incepeti sa va bucurati de roadele muncii dvs si vedeti un real progres in cariera. Datorita acestei abundente de energie pozitiva emanata de ambele stele, veti vedea ca veti avea parte de mai multe oportunitati care sa va evidentieze talentele si sa va faca remarcat de superiori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa folositi la maxim orice sansa posibila si veti avea cu siguranta bunastare financiara, intr-un fel sau altul.

De asemenea, prezenta stelei Jade Hall va asigura un timp excelent pentru achizitii de bunuri, pe langa angrenarea in activitati financiare si afaceri referitoare la active. Daca doriti sa va multiplicati averea in acest an, cu siguranta veti beneficia de influenta pozitiva si aceasta stea va va ajuta in orice efort veti depune cu privire la atingerea acestui scop.

Din pacate, aceste rezultate si succesul pe care il veti avea pot aduce consecinte neplacute de-a lungul procesului. Datorita prezentei stelelor Curled Tongue si Crossing Sha exista posibilitatea sa aveti de-a face cu minciuni aruncate in calea dvs de oameni invidiosi. Mai mult, ati putea intra in dispute cu acest gen de oameni. O parte din relatiile existente este posibil sa se strice ca urmare a invidiei si geloziei. Drept urmare, cel mai bine ar fi sa ignorati acesti oameni si sa va vedeti de treaba.

Prezenta stelei Triple Punishment (a Triplei Penalizari) poate aduce de asemenea certuri in familie, din cand in cand, de-a lungul anului. Aceste dispute pot fi de orice natura, de la probleme minore, pana la chestiuni serioase. Cu toate acestea, amintiti-va ca legatura de familie pe care o aveti cu acesti oameni e mai puternica si mai importanta decat aceste certuri de moment. Ar trebui sa ramaneti calm si intelegator in timpul acestor certuri pentru a putea gasi de comun acord o solutie de rezolvare cat mai amiabila.

Din fericire pentru dvs, steaua Heavenly Virtue va fi prezenta ca sa va ajute sa diminueze efectele negative. Energia ei pozitiva va da un impuls rezolvarilor problemelor pe care le veti avea de intampinat. Prezenta acestei stele intareste prezenta stelei Nobilului (Nobleman Star) si aduce mai usor in calea dvs oameni care sa va ajute, fie ca ei sunt din familie, colegi sau prieteni. Acesta este un semn foarte clar asupra faptului ca indiferent de diferentele de opinie, veti primi sprijin si ajutor din partea lor de cate ori veti avea nevoie.

Un aspect pe care ar trebui sa nu il neglijati in acest an este stare generala de sanatate. Prezenta stelei Yellow Flag indica ca va trebui sa acordati mai multa atentie. Chiar daca nu veti intampina probleme majore nu ar trebui sa luati nimic in gluma si chiar daca acum va aflati intr-o stare de sanatate generala buna, ar trebui sa continuati cu un stil de viata sanatos si sa va duceti la un control medical imediat ce simtiti orice problema.

Prezenta stelei Singuratatii (Lonesome Star) trebuie luata in considerare deoarece va poate afecta sanatatea mentala si emotionala. Asa cum sugereaza si numele ei, va puteti simti singuri si nedoriti, la munca sau acasa. Pentru a preveni aceste stari ar fi bine sa discutati cu cineva de incredere pentru a nu lasa aceste stari sa se acumuleze.

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!