PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Dragon

Anul 2018 aduce in viata Dragonului noi provocari si turbulente, dar nativii acestei zodii vor avea capacitatea de a le transforma in oportunitati de dezvoltare personala. Modul in care Dragonul isi va juca sansa in acest an ar putea transforma o situatie nefavorabila intr-una oportuna. Cu toate acestea, schimbarile si dezavantajele vor fi cel mai probabil inevitabile.

Oricat a-ti fi de motivat in acest an este posibil sa va confruntati cu situatii in care veti face doi pasi inainte si unul inapoi. Aceste obstacole va sunt create de prezenta “Cozii Leopard” si a Stelelor „Obstacol” care va vor forta sa lucrati mai mult decat de obicei pentru a va atinge obiectivele. Totodata, situatiile neprevazute va pandesc la tot pasul.

Daca intentionati sa va extindeti afacerea sau sa va angajati in proiecte de anvergura, asigurati-va ca luati în considerare toate situatiile posibile si dispuneti de resurse suficiente pentru a acoperi toate scenariile, astfel încat planurile voastre sa nu se prabuseasca din cauze financiare, lipsa fortei de munca sau a comunicarii. Mai bine pregatiti-va pentru ce este mai rau si nu veti avea de ce sa va faceti griji.

Steaua Lunii Vide va poate încuraja sa visati mai mult in anul 2018, dar aceste vise nu sunt neaparat realiste. Nu sunteti strain de provocari si sunteti gata sa depasiti orice obstacol care va iese in cale pentru obiectivele voastre. Cu toate acestea, este recomandabil sa va revizuiti obiectivele si ambitiile înainte de inceperea anului. Va puteti simti increzatori în privinta gestionarii unor noi planuri si proiecte, dar trebuie sa aveti grija „sa nu muscati mai mult decat puteti mesteca”. Inainte de a va urmari obiectivele si visele, care ar putea fi ridicole si nerealiste, luati în considerare toate variantele probabile ale evenimentelor si judecati-va sincer capacitatile.

In goana de a va atinge obiectivele veti deveni stresati, demoralizati si nelinistiti. Daca ati evalua realist aceasta abordare inutila a situatiei si ati demara lucrurile mai incet, v-ati permite sa evoluati mai mult. In loc sa trageti pentru o luna din acest an, ati face mai bine sa lucrati la ceea ce este chiar în fata voastra.

Influenta Stelelor Lunii Vide si a Marelui Consumator  ar putea însemna, de asemenea, tendinta de a cheltui bani fara rost. Ati putea fi tentati sa pariati (sau sa jucati la jocuri de noroc) sa faceti investitii majore sau sa cheltuiti sume de bani exorbitante pentru casa si stilul de viata. Poate doriti sa va rasfatati cu cumpararea unui condominium luxos, sa va înscrieti la sali de sport scumpe (sau sa deveniti membru al cluburilor de sport scumpe), sa va înscrieti la cursuri si clase pe termen lung. Aceste investitii ar putea sa va ajute, dar ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte sa le faceti si sa evitati sa “aruncati cu banii”. Dimpotriva, un plan de economisire fezabil va poate pune intr-o pozitie mai avantajoasa, mai exact, in lumina provocarilor si schimbarilor din anul 2018.

Schimbarile pot aduce rezultate pozitive sau negative, de asemenea, neasteptate, care vor fi greu de negociat, în anul 2018, datorita prezentei, “Spargatorului de An” (adica a Animalului cu care se ciocneste Marele Duce – Cainele). Steaua denota schimbari nereusite, în situatiile de lunga durata, astfel încat este posibil sa fiti pregatit pentru pierderea avantajului avut întotdeauna. Cu toate acestea, deoarece schimbarile pot aduce si oportunitati, puteti face schimbari în favoarea voastra, acceptand si valorificand la maximum, în loc sa încercati sa mergeti împotriva curentului. Prezenta Stelei lunare Sha indica, de asemenea, probleme legate de femeile din viata voastra, însa puteti rezolva cu usurinta aceste probleme, cu o comunicare onesta si calma.

Daca ati fost mereu ocupati, în ultimii ani, cu a face planuri si de a le pune in practica, acum aveti sansa de a încetini ritmul si de a învata, de a trai prezentul. Îmbratisati schimbarile cu o minte deschisa, bucurati-va de lucrurile mici în fiecare moment si veti descoperi ca va simtiti mai viu decat oricand. Cand se va termina anul 2018, nu va veti simti infrant de obstacole. Acestea va vor face chiar mai puternici si veti putea realiza mai mult în viitor.

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!