PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Iepure

In acest an asteptati-va sa fiti inconjurat de o abundenta de iubire si suport datorate prezentei puternice a doua stele foarte bune. Combinatia dintre Steaua Marelui Duce (The Grand Duke) intarita de Steaua Lunara a Virtutii (Monthly Virtue) fac ca anul 2018 sa fie un an foarte lin pentru dvs. Veti fi inconjurat(a) de oameni buni si generosi. Chiar daca va veti trezi ca veti avea o viata sociala intensa incercati sa nu uitati sa acordati atentia necesara familiei.

Datorita prezentei acestor stele va va fi dificil sa fiti singuratic(a) si nu ar trebui sa va izolati, deoarece veti avea foarte mult de beneficiat de pe urma tuturor persoanelor generoase, care va vor iesi in cale in acest an,  un an care se anunta a fi minunat pentru dvs. Daca veti dori sa avansati in cariera, atunci va va fi foarte usor datorita prezentei unor mentori care va vor ajuta si va vor impartasi  din experientele lor. Tot ei va vor ghida pentru a reusi in demersul dvs spre succes. Tot ceea ce aveti de facut este sa cereti acest sprijin, iar persoanele generoase vor aparea in calea dvs. Cunoscand si fiind prieten(a) cu oamenii potriviti veti ajunge departe pe calea succesului.

Combinatia acestor 2 stele favorabile creste influenta pozitiva in privinta noilor relatii. Pregatiti-va sa fiti invitat(a) la multe intalniri si reuniuni unde veti cunoaste oameni noi si veti avea foarte mult de castigat de pe urma noilor colaborari si parteneriate, care cel mai probabil vor fi in favoarea dvs. Prietenii noi pe care vi-i veti face vor fi fericiti sa va ajute si sa va sprijine, sa impartaseasca cunostiintele cu dvs, oferindu-va astfel o motivatie in plus pentru investitii financiare, un job mai bun, avansarea in cariera. Nu fiti rusinos si adaugati cat mai multe persoane noi in cercurile dvs sociale: facebook, linkedln etc.

Toata stralucirea si grandoarea de care veti avea parte in acest an este posibil sa va faca sa va neglijati finantele. Prezenta stelei Consumatorul Inferior (the Lesser Consumer) indica cheltuieli sporite si pierderi de bani datorate modului de viata mai nepasator si extravagant. Ar fi indicat sa va faceti un buget de cheltuieli in acest an si sa va asigurati ca nu veti cheltui mai mult decat este necesar. Cu prezenta persoanelor nobile in viata dvs este totusi foarte posibil sa primiti sfaturi financiare si ajutor de natura financiara. De asemenea, puteti primi recomandari foarte bune in privinta unor aplicatii folositoare ca sa va gestioneze bugetul.

Cu atat de multe lucruri noi, care vi se vor intampla in acest an, este posibil sa nu acordati suficienta atentie familiei si celor pe care ii iubiti, dar aduceti-va aminte ca si ei merita tot atata atentie din partea dvs ca si colegii de munca sau noii prieteni. Prezenta stelelor Talismanul Mortii (Death Charm Star) si a Baltii Sarate (Salty Pool Star) va vor aminti sa nu va neglijati  familia si prietenii apropiati, ci sa fiti atent la sentimentele lor. Fiti mult mai atent in special la persoanele in varsta de sex masculin din familia dvs, deoarece acestia pot sa intampine probleme de sanatate. Este posibil ca ei sa nu va impartaseasca suferinta, tocmai pentru a nu va supara si, de aceea, este indicat sa petreceti cat mai mult timp posibil alaturi de ei tocmai pentru a afla la timp de eventualele probleme.

Daca sunteti casatorit(a) sau intr-o relatie de lunga durata aveti grija pe parcursul acestui an la eventualele tentatii care va vor iesi in cale datorita prezentei stelei Baltii Sarate (Salty Pool Star). Infidelitatea nu doar ca va va rani partenerul, dar reputatia si scandalurile din jurul dvs vor tinde sa se imprastie foarte rapid. Va fi aproape imposibil sa tineti secreta o aventura de oricel fel si partenerul dvs va afla mai devreme sau mai tarziu de aceasta. Flirturile de orice fel nu au nicio sansa si nu merita sa le acordati atentie, asa ca ar fi indicat pentru dvs sa petreceti cat de mult timp puteti cu persoana iubita. Petreceti cat de mult timp puteti, in confortul caminului dvs si faceti-va mereu planuri impreuna cu partenerul. Asta pentru a intari legatura existenta dintre voi.

In concluzie, succesul in anul 2018 va depinde de oamenii potriviti si situatiile potrivite. Tot ceea ce aveti nevoie sa faceti este sa fiti sigur ca stiti ce intrebari sa puneti si ca nu va veti lasa dus(a) de val pe parcursul acestui an. In timp ce succesul va aparea in calea dvs, aduceti-va mereu aminte sa aveti grija de familia dvs si de cei iubiti. Este foarte posibil ca ei sa fie si cei care va ofera sprijin neconditionat in viata. Va fi un an incarcat de bucurie, relaxare, timp de calitate, ras si voie buna, asadar relaxati-va si pregatiti-va pentru acest an fabulos.

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!