PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Maimuta

2018 s-ar putea dovedi mai degraba un an de incercari si va trebui sa gasiti puterea interioara de a persevera si de a reusi in ciuda incercarilor  de care veti avea parte. Aceste incercari vor fi atat in viata personala cat si in cea profesionala, dar nu vor fi de nerezolvat atata timp cat va veti mentine focusul potrivit. Pe langa acestea veti avea parte de instabilitate financiara si de relatii tumultuoase in viata personala. Binele personal este o parte de care va trebui sa aveti grija in special in ceea ce priveste stabilitatea emotionala.

Un aspect pe care va trebui sa il monitorizati atent este legat de finante deoarece norocul dvs financiar nu arata foarte roz. Exista posibilitatea ca unele cheltuieli sa depaseasca incasarile daca nu sunteti atent. Aici va fi foarte indicat sa va planificati bugetul dinainte si sa va ganditi atent atunci cand cheltuiti bani. Daca considerati ca aveti timpul si energia necesara, va puteti gandi la o a doua sursa de venit pentru suplimentarea celei principale.

Datorita acestor factori este posibil ca munca dvs sa nu avanseze asa cum v-ati dori si sa nu aveti parte de progresele sperate. Exista posibilitatea sa intampinati anumite obstacole atunci cand va indepliniti sarcinile de serviciu, iar acest lucru ar putea produce efecte nedorite asupra productivitatii si rezultatelor dvs. Pentru a inlatura aceasta situatie va trebui sa munciti de doua ori mai mult ca de obicei. Incearcati sa aveti cat mai multe planuri pentru orice situatie neprevazuta  care ar putea aparea si nu va lasati descurajat atunci cand dati de obstacole. Cu putin noroc veti reusi nu doar sa iesiti intreg din aceste incercari dar si sa aratati superiorilor dvs ca sunteti un om valoros care poate depasi problemele aparute .

Cu toate acestea, exista  posibilitatea de a preveni anumite probleme din viata dvs datorita prezentei stelei Sky Horse. Aceasta stea sugereaza ca este posibil sa aveti parte de calatorii prelungite ca rezultat al muncii dvs. Imbratisati aceasta sansa deoarece este o posibilitate foarte mare sa obtineti un avantaj valoros atunci cand vine vorba de avansarea in cariera. Potentialele beneficii ale acestor calatorii nu le veti vedea imediat, dar pe termen lung vor da rezultate foarte bune. Alternativ, cei care studiaza vor fi afectati in acelasi mod de aceasta stea si este posibil sa calatoreasca in scopul desavarsirii educatiei . Cu steaua Artele Literare (Literary Arts Star) prezenta, acest lucru poate fi cu atat mai posibil pentru cei care inca studiaza. Cei implicati in afaceri de cercetare si stiinte vor avea parte, nu doar de mai multe oportunitati in acest an, dar si de rezultate tangibile si reusite semnificative.

Cu toate acestea, exista o singura potentiala sursa de probleme mai mari in acest an si aceasta este sanatatea. Acest aspect este mai preponderent cand vine vorba de sanatatea mentala si psihica deoarece influenta stelei Sky Cry va poate face mai sensibil si mai afectat de problemele din jur. Din cauza starii emotionale puternice este posibil sa suferiti de anxietate si de sentimentul ca sunteti nefolositor. Incercati sa nu va lasati prada acestor sentimente deoarece aceasta va va ingreuna abilitatea de a lupta impotriva problemelor care le-au cauzat in prima instanta. Nu va fie teama sa va incredeti in cei dragi si cereti ajutor de cate ori aveti nevoie.

Exista si un potential risc de accidente atunci cand calatoriti sau atunci cand intreprindeti activitati care implica risc de accidentare, asadar, aveti grija si luati masuri de precautie in ambele situatii. Cei casatoriti ar fi bine sa fie atenti si la sanatatea partenerului, deoarece, este posibil ca si acesta sa sufere o problema de sanatate. Amandoi ar trebui sa aveti mai multa grija si sa evitati orice activitati cu risc crescut. O dieta echilibrata si un regim de viata sanatos vor face minuni.

Intr-o nota oarecum asemanatoare ar fi indicat sa va abtineti sa mergeti la inmormantari in acest an. Datorita prezentei combinate a stelelor Sky Dog si Funeral Guest, daca veti alege sa luati parte la astfel de evenimente, energiile negative vor gasi drum mai usor catre dvs si va vor afecta foarte mult, avand un impact negativ major asupra dvs. Daca puteti refuza sa participati la astfel de evenimente ar fi in interesul dvs sa o faceti.

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!