PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Porc

Anul Cainelui aduce pentru nativii Porc numai lucruri pozitive. Cei nascuti in anul Porcului pot castiga din orice situatie si pot obtine tot ceea ce isi propun, cu conditia sa nu-si ingradeasca singuri oportunitatile. Anul Cainelui, pentru nativii acestei zodii, este binecuvantat cu cea mai pozitiva stea, Steaua Soarelui alaturi de Steaua Fericirii.

Nativii Porc au sanse de castig material in acest an, dar si noi oportunitati in cariera. Este un an extraordinar pentru a-si evidentia capacitatile (calitatile), pentru a promova sau a-si dezvolta afacerile. Au mari sanse sa devina un lider eficient, deoarece cei din jur sunt dispusi sa le asculte sfaturile (ideile) in momentele decisive.

Nativii Porc trebuie sa fie insa pregatiti, deoarece popularitatea lor va creste in anul 2018. Este un an in care vor relationa foarte usor, vor lega prietenii, vor fi in centrul atentiei la petreceri, la intruniri profesionale si au si sansa sa devina persoane influente in cercul lor. Daca isi propun sa demareze o afacere este posibil ca idea lor sa se transforme intr-o investitie care le va aduce satisfactii. Porcului ii va fi greu, in acest an, sa treaca neobservat, deoarece Anul Cainelui le aduce pe harta astrala doua stele influente: Steaua Soarelui si Steaua Cerului Fericirit.

Steaua Cerului Fericit favorizeaza cunostintele si relatiile noi oferindu-le productivitate si creativitate celor care activeaza in invatamant si zona academica. Este un an favorabil celor care se casatoresc si celor care isi finalizeaza studiile. Pentru cei singuri, anul 2018 le ofera posibilitatea de a-si intalni iubirea.

In cazul in care va veti valorifica oportunitatile, anul 2018 va va aduce multe bucurii. Totodata, cele doua stele prezente pe harta dvs astrala (Solitar si Imparateasa Cerului) reprezinta pericolul de a fi acaparati de propria negativitate. Acest fapt va impiedica sa va valorificati sansele pe care stelele vi le pregatesc, iar voi, ca nativi a-i acestei zodii, va veti simti nesiguri si nedemni sa acceptati sansele ce va sunt pregatite.

In anul ce urmeaza veti fi sufletul petrecerilor dar in acelasi timp, va puteti situa in cealalta extrema si sa va simtiti fara vigoare si chef de viata. Va puteti simti demoralizati, va veti retrage in carapacea dvs sau va veti detasa de ceea ce se intampla in jurul dvs, iar aceasta va poate costa. Puteti pierde oportunitatea de a lega relatii sau de a va imbogati, datorita faptului ca atrageti energii negative. Sfatul meu este sa va oferiti timp pentru voi. In ciuda programului incarcat, trebuie sa va organizati timpul liber, sa va oferiti timp pentru relaxare, sa va limpeziti mintea, sa ganditi pozitiv, altfel veti fi extenuati. Este esential pentru nativii acestei zodii sa creeze un echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Prezenta Stelei Jaf Sha va va face vulnerabili, usor de convins si asta va poate abate de la drumul dvs. Sunteti binecuvantati cu relatiile potrivite, dar in acelasi timp vor exista si oameni care vor dori sa va impuna anumite opinii, iar daca nu veti fi precauti, veti ajunge la telul dvs pe drumuri ocolitoare. Deci, veti munci mult mai mult pentru obiectivele dvs. Asadar, mare grija la oamenii cu care interactionati, inconjurati-va de oameni pozitivi care va sustin in a va atinge obiectivele.

Ca o concluzie, anul 2018 va aduce motive de bucurie daca invatati sa fiti realist si deschis pentru oportunitatile ce vi se ofera. Progresul, prosperitatea si relatiile va sunt la indemana in acest an. Totul depinde de voi si deciziile pe care le luati. Nu lasati negativitatea sa va stapaneasca si nici oamenii negativi sa va influienteze.

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!