PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

 

EVENIMENT ANUAL:
FENG SHUI & ASTROLOGIE CHINEZĂ 2020
prezentat de Valentina Vînătoru, Expert în Feng Shui și Astrologia Chineză
 

📙Ce ne aduce 2020, Noul An Chinezesc al Șobolanului de Metal?
📙Cum activăm prosperitatea, sănătatea și dragostea în anul 2020?
 

👉*Program eveniment:
📍 Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020, București
*între orele 10:00 – 17:00, cu pauză de masă de o oră.
 

🌟 În cadrul acestui eveniment dedicat aflării previziunilor anului 2020, vă voi împărtăși din tainele acestei științe și din ceea ce ne așteaptă în lunile ce urmează, dar vom avea și o sesiune de discuții. Fiind pasionată de înțelegerea naturii umane și cum poate aceasta trăi în armonie cu natura și cu tot ce o înconjoară, am studiat Feng Shui și am aprofundat această știință veche de peste 3.000 de ani participând la cursuri ale unor maeștri renumiți pe plan internațional precum Raymond Lo și Joey Yap.

 

🐀 Anul 2020 al Șobolanului de Metal este asociat cu culoarea albă și cea albastră, și cu Yang, un însemn al masculinității. Poate reprezenta un vas, ce traversează oceanul, dar si un vânt puternic sau chiar un uragan. Acest lucru înseamnă că trebuie să fim răbdători și să ne pregătim pentru a face față unor provocări, lupte neașteptate ale existenței noastre.
Pe de altă parte, climatul economic și toate semnalele date de contextul social și politic indică o direcție anevoioasă, de aceea în anul Șobolanului de Metal (2020) ne așteptăm să întâmpinăm provocări multiple, iar majoritatea zodiilor se vor confrunta cu acestea. Șobolanul reprezintă elementul Apă, iar metalul de deasupra dă naștere apei. Deci, un element Apă foarte puternic. Apa semnifică pericol, care poate provoca pierderi și daune proprietăților noastre. ..Și exact ca un uragan, care vine și distruge tot în calea lui, anul 2020 va marca intrarea într-un nou ciclu, unul al unor alegeri și decizii radicale, ce ne vor influența viitorul. De aceea, în noul an, ni se cere prudență și să fim tot timpul în alertă.
 

📝 În acest eveniment, vă voi prezenta mai multe informații și previziuni:
📌Semnificația Anului Șobolanului de Metal Yang.
📌Perspectiva economică a lumii, dar și a României pentru anul 2020.
📌Modul în care Anul Șobolanului de Metal Yang afectează harta voastră astrală și care sunt oportunitățile și provocările ce vă așteaptă în 2020.
📌Care sunt perioadele voastre favorabile sau nefavorabile din anul 2020 pentru sănătate, prosperitate, carieră și relații, astfel încât să fructificați momentele și să nu ratați lucrurile importante din viața voastră.
📌Care sunt datele de bun augur din 2020 și cum le puteți utiliza într-un mod strategic.
📌Care sunt influențele acestui an pentru fiecare sector din casa voastră din punct de vedere Feng Shui.
📌Care sunt efectele energiilor din sectoarele vieții voastre, conform Gua-ului personal.
📌 Care sunt remediile Feng Shui pentru anul 2020, mai exact, cum putem amplifica energiile pozitive sau remedia pe cele negative cu ajutorul științei Feng Shui.
 

Evenimentul este organizat în așa fel încât fiecare dintre participanți să înțeleagă care sunt principiile ce îi vor ghida pe tărâmul acestei științe.

👉 Va exista și o SESIUNE PRACTICĂ în cadrul acestui eveniment, așadar pentru a putea aplica informațiile obținute, participanții sunt rugați să vină la eveniment cu:
👤 planul printat sau schița la scară a locuinței personale;
👤 să cunoască orientarea fațadei blocului sau a casei, mai exact către ce punct cardinal este îndreptat blocul sau locuința personală;
👤 să comunice prin e-mail din timp, respectiv cu cel puțin o săptămână înainte de evenimentul la care vor participa, data de naștere.
 

🌞 Fiecare dintre participanți va primi GRATUIT graficul HĂRȚII SALE DE NAȘTERE, dar și al NOROCULUI pentru anul 2020, atât pentru fiecare lună în parte, dar și pentru fiecare zi.

 

📝 Ce BENEFICII vă aduce participarea la acest eveniment?
📌 veți obține o perspectiva a anului 2020 și a oportunităților ascunse cu privire la cotiturile sau piedicile pe care le veți întâmpina în acest an;
📌 veți învăța cele mai bune metode pentru a depăși obstacolele din anul următor folosind principiile Feng Shui;
📌 veți descoperi tehnicile BaZi care vă vor permite să treceți la următoarea etapă din viața voastră;
📌 veți învăța puterea de anticipare a rezultatelor acțiunilor voastre, pentru a ști ce urmează și, totodată, pentru a schimba situația, pentru a vă maximiza câștigurile, având în vedere toate provocările potențiale. Și multe, multe alte informații noi și fascinante!
 

LOCAȚIE:
👉 BUCUREȘTI
se va anunța în timp util
 

👍 COST:
👉 250 RON / persoană
 

Pentru rezervarea locului, dar și pentru a primi GRATUIT graficul HĂRȚII SALE DE NAȘTERE pentru anul 2020 (la eveniment) plata se va face integral în contul societății:
FENG SHUI DIVINE CENTER SRL:
J40/10410/08.09.2014, CIF: 33560128
RO02BACX0000001893763000, UniCredit Bank sucursala Nicolae Grigorescu.
*Costul nu se va returna în cazul lipsei de la eveniment!

👉 Pentru cei care preferă să plătescă cash la locația evenimentului, vor primi pe e-mail, dupa eveniment, acest grafic.

 

Rezervările pentru înscrierea la eveniment se fac printr-un mesaj scris la adresa de e-mail: valentina@fengshuidivine.com sau la telefonul +40756.858.833.

 

IMPORTANT:
👉 Pentru a beneficia fiecare de graficul norocului vostru pentru anul 2020 și pentru o cât mai bună gestionare a timpului din ziua evenimentului, dupa efectuarea plății, vă rog să îmi transmiteți urgent pe e-mail-ul: valentina@fengshuidivine.com – numele, data, locul și ora nașterii voastre.
👉 Totodată, pentru a primi indicații utile despre locuința voastră, vă rog să veniți cu planul casei printat sau schița la scară a locuinței voastre. Este important să știți orientarea fațadei blocului sau a casei, respectiv către ce punct cardinal este îndreptat blocul sau locuința.
 

🙏 Vă multumesc și vă îmbrățișez!
Valentina Vînătoru
Feng Shui Divine Center
www.fengshuidivine.com
 

Conținutul acestui articol aparține în întregime Feng Shui Divine. Redarea integrală sau parțială a articolului este strict interzisă fără acordul Feng Shui Divine!