PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Dupa studiul aprofundat al stiintelor: Feng Shui Traditional, Astrologie Chineza Traditionala (BaZi – Cei 4 Stalpi ai Destinului) si Divinatie I Ching, am decis ca este timpul sa va impartasesc si voua aceste minunate cunostinte, care, cu siguranta, vor avea un impact deosebit asupra vietii voastre si va vor ajuta sa gasiti raspunsuri la multe intrebari.
Asa cum fiecare dintre noi trecem prin situatii ale vietii mai complicate si incercam sa rezolvam din rasputeri problemele, sa cautam raspunsuri, eu am avut ocazia sa intru in contact cu Astrologia chineza, Feng Shui Traditional si Divinatie I Ching. Acestea m-au ajutat sa gasesc raspunsuri la toate intrebarile mele. Dintotdeauna am fost fascinata de aceste stiinte si imi doream sa cunosc cat mai multe si sa aprofundez cunostinte in acest domeniu. Din pacate insa, ma loveam de informatii comerciale, care mi-au umplut mintea si sufletul fara rost.
In primul rand, am fost fascinata de acuratetea cu care anumite lucruri se revelau si ulterior se confirmau. Am aplicat informatiile din Feng Shui, Astrologie si Divintie I Ching in viata personala si am constatat ca lucrurile incep sa prinda forma si contur si sa se indrepte in directia pe care mi-o doream.
Am trecut apoi la analiza Celor 4 Stalpi ai Destinului si la analiza Feng Shui a spatiului de locuit sau de muncit a celor apropiati. Astfel, mi s-au confirmat ca toate lucrurile acestea sunt stiinte minunate, care ne ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim, care ne schimba viata in bine si care ne demostreaza ca visele devin realitate.

Diplome/Specializari

 • Feng Shui Tradițional (Absolventa a Scolii Raymond Lo: „Certificate Practitioner Feng Shui”)
 • Feng Shui Tradițional (Absolventa a Scolii Joey Yap: „Certificate Practitioner Feng Shui”)
 • Cei 4 Stalpi ai Destinului — Astrologie Chineza Traditionala (Scoala Raymond Lo: Certificate Practitioner Chinese Astrology)
 • Arta divinației cu I Ching  (Scoala Raymond Lo)
 • Astrolog autorizat – Astrologie Europeana (Scoala de Stiinte Spirituale Barbara Bacauanu)
 • Numerologie
 • Respiratie holotropica
 • Reiki – grad 1,2 si 3
 • Money Reiki & Reiki pentru prosperitate si abundenta
 • Radiestezie
 • Metoda Silva – Modul 1 si 2
 • Programare Neuro-Lingvistica – Dezvoltare personala
 • Curs formator / Trainer autorizat
Valentina Vinatoru, Expert Feng Shui & Astrologie Chineza
Feng Shui și Metafizica Chineza in general nu apartin nimanui. Sunt pentru toti si ale tuturor. Sunt pentru cei ce cauta si vor sa gaseasca. Sunt mostenirea unui neam vechi de peste 5000 de ani si cu un trecut istoric plin de dinastii. Oare in acest caz – destinul permitandu-mi si mie prin gratia sa sa studiez acestea – pot eu sa spun ca le detin? Pot eu sa spun ca mostenesc adevarata arta in cea mai pura forma a sa? Tocmai de aceea el este poate singurul domeniu din care ar trebui sa dispara spontan disputele si competitiile inutile. Pana la urma toti cei ce cunosc curgerea Qi-ului lucreaza in folosul omenirii. Feng Shui nu este al meu si nici al tau… Este al “binelui suprem” si atat. Este o mostenire si un dar… in loc sa ne batem cu pumnii in piept si sa pierdem timpul demonstrand ca noi suntem cei mai buni si ca doar noi avem dreptate, iar vecinul nu, mai bine am lua Luo Pan-ul in mana si ne-am apuca sa lucram si sa ajutam, caci numai astfel ne vom masura cu adevarat bunatatea. Sigur ca sunt mai multe “scoli” si sigur ca sunt mai multe orientari in acest domeniu (ca in oricare dealtfel)…unele mai vechi, tradtționale, clasice, altele mai noi, avangardiste sau combinate, dar nici macar eu, la varsta mea, nu am dreptul sa le judec… Pot sa fiu sau nu de acord… este dreptul meu… eu practic ce am invatat de la Invatatorii mei, iar cine vrea sa practice altceva, sa o faca atata timp cat scopul este sa isi ajute semenii. In loc sa tip din toti plamanii de ce si cum si cand altii gresesc, prefer ca eu sa fac bine cu ce stiu… Asa ca la treaba! Cuprinde cu adevarat intelepciunea Qi-ului si vezi-ti de drumul tau! In acest fel castigi orice lupta inca dinainte ca aceasta sa inceapa!”
                                                                                                                                                                                                              Marele Maestrul YAP CHENG HAI
MARTURII:
  
“Am descoperit Feng Shui cand am intalnit-o pe Valentina. E o lume fascinanta, in care primeaza bunastarea spirituala, atat de vitala pentru noi toti.” Cristina Salca, Business Coordinator ROWE
“Ceea ce preda Valentina la cursurile ei e mai mult decat Feng Shui: te invata ca se poate si altfel, ca se poate mai bine, ca exista solutii care transcend materialul si impacteaza lumea interioara la fel de mult. Programul prezentat este exact ceea ce-ti trebuie cand lucrurile merg, in mod inexplicabil, prost, in ciuda eforturilor tale de a schimba situatia. Tot ce se preda se discuta la curs, pana e inteles de catre toata lumea, iar stilul deschis, prietenesc, dar in acelasi timp si profesionist, atrage mult. Energie suntem toti, la fel cum este si ceea ce ne inconjoara. Valentina iti poate arata si tie cum sa lucrezi cu ea in beneficiul tau, pe termen lung. Carmen Caramlau, Director of Programs, NLP Coach and EFT Therapist la Wilson Consulting Group / Wilson Publishing House (www.wilsonconsultinggroup.ro)
“De curand am avut ocazia sa particip la cursurile de feng shui traditional si astrologie chineza si am fost placut impresionata, totodata, multumita de complexitatea informatiilor primite si asimilate pe tot parcursul cursurilor. Consider ca participarea la aceste cursuri este o investitie atat in dezvoltarea personala, cat si spirituala a fiecarei persoane.
Va recomand cu caldura aceste cursuri.” Alina Aurel, Language Trainer
“Acum ceva timp am apelat la Valentina pentru o consultanta feng shui. Nu stiam ce inseamna asta si nici ce implica, dar am ascultat-o cu atentie si am acceptat sa fac schimbarile propuse. Mi-a spus ca pentru a face o consultanta feng shui completa este nevoie si de analiza astrologica a membrilor familiei, a celor care locuiesc in casa. Zis si facut, iar nici dupa 3 saptamani am inceput sa simt primele efecte ale acestei stiinte, oportunitatile au inceput sa apara, iar anumite situatii complicate s-au clarificat.” Andreea Cristea, Sales & Marketing Manager la Kubo Lens