PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Cum va fi Anul 2018?

 

Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de Calendarul Fermierilor, sau Calendarul Hsia, este un sistem fascinant de precis, care inregistreaza nu numai trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument pentru previziuni. Faimosul Sistemul  traditionalCei 4 stalpi ai destinuluianalizeaza data noastra de nastere. De fapt, Cei 4 Stalpi ai Destinului reprezinta cele 4 componente temporale ale datei de nastere  a unei persoane: anul, luna, ziua si ora. Aceste informatii reprezinta amprenta cosmica a elementelor care alcatuiesc viata unei persoane si sunt prezentate sub forma celor 5 elemente de bazametal, apa, lemn, foc si pamant, fiind considerate a fi componentele de baza din Univers. Prin urmare, suntem capabili de a vedea destinul unei persoane si prin analizarea relatiei dintre cele 5 elemente in functie de ciclul nasterii si ciclul distrugerii acestora.

Astfel, relatia dintre cele 5 elemente ajuta la prezicere si, prin urmare, in urma acestei analize putem ajunge la o descriere a personalitatii noastre, a carierei de care suntem atrasi, diferite aspecte legate de casatorie si relatiile de cuplu, precum, si perioadele favorabile si nefavorabile din viata noastra.

Anul Cainelui, 2018, 4 feb 2018 – 3 feb 2019  in calendarul Hsia, este simbolizat prin doua elementepamantul yang care sta deasupra Cainelui, care este, de asemenea, pamant. Potrivit ciclului nasterii si al distrugerii celor cinci elemente ale Universului, pamantul sustine pamantul, astfel incat, elementul pamant va fi foarte puternic in acest an.  In mod normal, o astfel de configuratie va insemna mai multa armonie si mai putine conflicte.

 In situatia aceasta ce sa ne asteptam in noul an?

Natura Pamantului deasupra Cainelui formeaza o pereche de elemente numita “Fai Kong” in sistemul chinezesc. O persoana nascuta intr-o zi “Fai Kong” este extrem de dura si nu se preda niciodata. Acesti oameni au o hotarare puternica de a obtine succes si vointa foarte puternica de a supravietui în circumstante foarte dure. Exemple de oameni pamant yang “Fai Kong” sunt: Maria Sharapova, Louis Zamperini, Bashar al-Assad din Siria si Tamerlan Tsarnaev – teroristul care a bombardat Maratonul din Boston în anul 2013. Asadar, astfel de persoane au o hotarare puternica de a-si atinge scopul si vor lupta pana la capat. Totodata, oamenii nascuti intr-o zi de pamant yang sunt fermi, stabili, drepti, credinciosi, rabdatori, admirati, practici, dar uneori conservatori, putin incapatanati si inflexibili. Si fiindca este simbolizat de un munte, el poate exercita presiune. Prin urmare, in anul 2018, oamenii vor alege sa respecte principiile, sa adopte o pozitie ferma si greu de compromis. In aceasta atmosfera, vor exista conflicte si ciocniri internationale care nu vor ajuta la atingerea armoniei si pacii.

Cainele este legat de chestiuni spirituale si, astfel, vor exista tensiuni si conflicte care vor aparea din cauze religioase si culturale. Cum bine stim, Cainele de pamant este simbolizat de un “munte masiv”, care este imaginea presiunii puternice si a fortelor brute. Deci, este asociat cu dezastre de pamant, cum ar fi cutremure, alunecari de teren si avalanse. Pamantul inseamna, de asemenea, accidente rutiere. Totodata, nu este atat de sigur pentru sporturile extreme, cum ar fi: alpinism. 

Uitati-va in istorie, exista dezastre destul de grave legate de pamant sau in anii de Caine. Mentionez doar cateva exemple semnificative – acum 60 de ani în anul 1958 – a fost un cutremur serios de magnitudinea 6.7 care a avut loc în Iran pe 16/8, ucigand 132 de persoane. Un alt cutremur cu magnitudinea 7.6 a avut loc în Ecuador, care a ucis 115 persoane. Cel mai mare cutremur a fost de magnitudinea 8.3, care a avut loc în Rusia pe 6 noiembrie, iar un altul cu magnitudinea 7.2 s-a produs în Japonia pe data de 11 martie si care a ucis 51 de persoane.

Calendarul chinezesc contine tulpini celeste si ramuri terestre formand, astfel, un ciclu de 60 ani. Acest lucru insemnand ca am experimentat acelasi An de Caine cu Pamant Yang acum 60 de ani, adica in anul 1958, precum si in urma cu 120 ani, adica in anul 1898. Dar sa stiti, ca aceste dezastre de pamant pot avea loc, chiar si intr-o zi de Caine de Pamant. Ca exemplu, mentionez data de 7/4/2012, cand a avut loc o avalansa mare în Pakistan, in urma careia, au fost îngropati 135 de soldati de vii si data de 11/5/2017, cand a a avut loc un cutremur serios de 5,5 grade in Xinjiang, China.

În sistemul “Cei 4 Stalpi ai Destinului”, animalele Dragonul si Cainele sunt considerate a fi poarta catre “Rai și Iad”, care este zona Amurgului, unde nu va ajunge nici un “Nobil” sau un înger din Rai. Cu alte cuvinte, nu vor veni îngerii sa salveze, cand cineva este în pericol grav. În special, Cainele este legat de chestiuni subterane, religioase, spirituale si oculte. Prin urmare, dezastrele pot avea loc si în ora de Caine (intre orele 19:00 – 21:00) sau ora de Dragon (7 – 9 dimineata),  cand poate exista multa groaza si pierderi omenesti. Anii de Caine se asociaza si cu excavarile si descoperirile arheologice din subteran. Ca exemplu, mormantul regelui Tut a fost descoperit în 1922, care este un an al Cainelui. Cum Cainele se refera si la metrou, acesta va aduce, de asemenea, mai multe probleme legate de metrou, pentru ca, cele doua animale, Cainele si Dragonul, sunt în conflict. 

Conform celor 5 elemente, focul este fericirea si optimismul, care a predominat in anii precedenti – 2016, An de Maimuta de Foc si 2017, An de Cocos de Foc. Cu toate acestea, cand se apropie anul Cainelui, focul intra in “mormant”, prin urmare, aduce un obstacol in calea optimismului, care la randul sau va cauza o încetinire a atmosferei economice. Cainele reprezinta luna octombrie, care este sfarsitul toamnei si inceputul iernii. Elementul de foc optimist este pe moarte, iar elementul de apa preia controlul.

Cainele este, de asemenea, “palaria florii” în cei patru piloni ai destinului. Aceasta inseamna calitati academice, artistice, dar si sentimentul de singuratate. Astfel, atat 1898, cat și 1958 au fost ani remarcabili cu privire la evolutiile culturale si stiintifice. Este interesant faptul ca in anul 1958 a fost, de asemenea, anul geofizic international, iar magnetosfera pamantului a fost descoperita in acel an. Deoarece elementul de foc este legat de obiectele zburatoare si de activitatea aeriana, anul Cainelui, asa cum am mentionat mai sus, aduce focul în mormant. Acest lucru insemnand, de asemenea, dezastre aeriene. Anul 1958 a fost marcat de astfel de accidente aeriene grave – in februarie, în Munchen, 21 de persoane au fost ucise intr-un accident aerian. În martie, un bombardier american a scos accidental o bomba atomica în Carolina de Sud, care a distrus o casa si a ranit cativa oameni. In luna aprilie, avionul United Airline a avut o coliziune in aer cu un avion de forta american, a Forțelor Aeriene de langa Las Vegas, ucigand 49 de persoane. În august, o companie aeriană KLM s-a prabusit în mare cu 99 de pasageri.

Cainele, va aduce, de asemenea, dezastre si explozii sau incendii, mai ales cand sunt prezente si animalele: Tigru si Cal.  Tot in anul 1958, in martie, un incendiu mare a izbucnit într-o companie de lenjerie de corp din New York, ucigand 24 de persoane. In decembrie, un incendiu oribil la o scoala din Chicago a ucis 90 de elevi si trei maici. Tot in aceeasi luna, un incendiu grav, în magazinul de la Bogota, a ucis 84 de persoane. Dar cel mai puternic, pana în prezent, s-a înregistrat la data de 11/2/1958. În 1945, a doua bomba atomica a fost aruncata pe Nagasaki pe 9/8, care era o zi de Caine de metal. De asemenea, radiumul substantei radioactive a fost descoperit pentru prima oara de catre doamna Curie in 1898, an de Caine de Pamant. Deci, este posibil ca problemele legate de arme nucleare sa existe si in anul 2018, chiar si unele dezastre ecologice si epidemii.

Totodata, Cainele este animalul care se confrunta, se ciocneste cu Dragonul. Este o ciocnire puternica a pamantului, astfel încat, poate genera, asa cum am spus mai sus, dezastre naturale, cum ar fi: cutremure, alunecari de teren sau accidente pe sosea. Oamenii care s-au nascut atat cu Dragon, cat si cu Caine, în cei patru piloni,  au darul “celui de-al saselea simt”. Aceasta pereche, de Dragon si Caine, este adesea intalnita la sportivi, experti în arte martiale, care au nevoie de o astfel de putere de intuitie, pentru a face fata adversarului sau a-i intui actiunile. Ca exemple, acestea sunt: Bruce Lee, Jet Li, Jeremy Lin, Li Na …… Dragonul si Cainele se gasesc si în harta natala a lui Steve Jobs, astfel încat el a putut crea produse inovatoare, folosindu-se de cel de-al saselea simt, a putut anticipa de ce are nevoie piata.

Oamenii care sunt nascuti intr-un an de Caine ofenseaza anul 2018. Oamenii nascuti intr-un an de Dragon se afla în conflict, in ciocnire, cu anul 2018. Aceste persoane ar trebui sa calatoreasca în anul 2018, ar trebui sa faca schimbari, cum ar fi: mutarea intr-o alta casa, mutarea biroului sau schimbarea locului de munca. Cu toate acestea, ei ar trebui sa aiba grija deosebita si sa se abtina de la sporturi riscante, cum ar fi: conducerea masinilor rapide, conducerea avioanelor, scufundari, parasutism etc. Este recomandat sa poarte un pandantiv cu Iepure, care sa ii ajute la distragerea atentiei Cainelui si pentru a reduce orice influenta negativa. Pentru oamenii nascuti într-un an de Dragon, este bine sa minimalizeze sansele de a calatorii direct catre directia de Nord-Vest, deoarece este directia Marelui Duce în anul 2018.

Cateva exemple de oameni celebri nascuti într-un an de Dragon si în ciocniri împotriva Cainelui, în anul 2018, sunt: Valdimir Putin, Michelle Obama, Sandra Bullock, Jeff Bezos, Russel Crowe, Benedict Cumberbatch … Exista oameni care nu s-au nascut într-un an de Dragon, dar ele sunt, de asemenea, în conflict, deoarece acestea sunt nascute într-o zi de Dragon, astfel încat acestea se vor confrunta, de asemenea, cu un an dificil. Cateva exemple, ale acestor oameni, sunt: printul Philip, regina Elisabeta a II-a, Shinzo Abe, Li Na, Kate Middleton, Kristine Stewart, Edward Snowden, Roman Polanski … Confruntarea cu Stalpul Zilei va provoca, de obicei, miscari sau conflicte în zona de familie sau de relatie, mai ales în relatia cu sotul sau cu sexul opus.

In medicina chineza cum ne influenteaza, sanatatea, anul 2018?

In Metafizica chineza, pamantul reprezinta celulele si muschii. Problema cancerului este cauzata de tulburarea celulelor, prin urmare, este foarte mult legata de cantitatea excesiva a elementelor de pamant nefavorabile. Anul 2018 este un an de pamant foarte puternic, iar Cainele va crea și tripla penalizare, adica pedeapsa pamantului, cu animalele Capra si Bou. Penalizarea este o configuratie negativa care poate provoca îngrijorari, ura, pericole ascunse, cancer si chiar probleme in casnicie. 

Este necesar sa purtati, ca remediu, un pandantiv cu iepure pentru a incerca sa distrageti atentia Cainelui care vine, si totodata, pentru a reduce impactul triplei penalizari de pamant.

Pentru ca pamantul reprezinta carne si muschi, o persoana nascuta intr-o zi de pamant yang este puternica, avand o forma mai patrata si poate parea putin stangace. Cum ar fi filmul Oscar – Philip Seymour Hoffmann. Alte exemple de oameni celebri de Pamant Yang sunt Mark Zuckerberg, Hillary Clinton, David Beckham, Eric Clapton, Will Smith, Michael Jackson, Natalie Portman…

Ca atare, în acest an, problema majora de sanatate va fi cancerul si este necesar sa se ia o doza mare de antioxidanti, mai ales, daca pamantul este elementul dvs nefavorabil in cei patru piloni ai Destinului. Aspectele privind inima si circulatia sangelui sunt legate de elementul foc, deoarece Cainele, asa cum am spus, are focul ascuns, in mormant, si daca este nefavorabil pentru dvs atunci puteti avea o slabiciune fata de acest element de foc. Acest lucru va aduce  energie slaba, circulație sanguina slaba si indigestie. Dezechilibrul elementului pamant (adica surplusul acestuia) va aduce, de asemenea, probleme cu stomacul si cu diabetul, pentru ca elementul pamant mai reprezinta si pancreasul. Diabetul este o boala legata de pancreas, deci va fi mai grava în anul 2018. Iar cand energia focului este slaba, va exista si o problema de indigestie, deoarece stomacul reprezinta elementul pamant, care are nevoie de sprijinul focului. Acest lucru va deveni din ce în ce mai important, deoarece elementul foc nu va exista pana in anul 2025.

Exista multe exemple de probleme de sanatate cauzate de cantitatea excesiva de pamant – acest lucru s-a întamplat cu Steve Jobs, care a murit de cancer pancreatic cauzat de un element de pamant excesiv. David Bowie este o persoana cu un foc slab, de asemenea, a murit din cauza cantitatii excesive de pamant în anul 2016. Alte persoane celebre, care se confrunta cu influenta negativa a pedepsei sau triplei penalizari de pamant, în anul 2018, sunt: Regina, JK Rowling, Julia Roberts, Donald Trump. Donald Trump, este o persoana cu un pamant puternic, nascut în anul Cainelui, in zi de Capra, iar în prezent, in coloana norocului, de la 72 de ani, este in perioada de Bou. Deci, exista deja tripla penalizare de pamant: Bou, Caine si Capra, iar anul 2018, Anul Cainelui va declansa influenta negativa a acestei pedepse de pamant. Pamantul fiind inamicul sau, pedeapsa pamantului poate însemna ca el trebuie sa faca fata provocarilor serioase, opozitiei si dusmanilor sai în anul 2018. Julia Roberts are, de asemenea, tripla penalizare de pamant în cei patru piloni ai destinului, pentru ca ea s-a nascut în anul 1967, de Capra, in luna octombrie a Cainelui si intr-o zi de Bou. Cainele din anul 2018 va declansa, de asemenea, pedeapsa care îi va afecta si casatoria.

Regina s-a nascut într-o luna si zi de Dragon. Deci, exista o ciocnire serioasa între Dragonii ei si Anul 2018, al Cainelui. În plus, ea s-a nascut intr-o ora de Bou, iar în prezent, la varsta de 92 de ani, se afla într-o coloana de noroc a Caprei, iar Boul si Capra se vor combina cu anul 2018, al Cainelui, formand, astfel, tripla penalizare de pamant. Regina este o doamna puternica de metal si pamantul nu este elementul ei favorabil. Ca atare, ea este într-un an nefavorabil, în 2018 putand avea probleme de sanatate, acestea afectandu-i statutul. Sotul ei, printul Philip, are, de asemenea, o ciocnire între Anul Cainelui și Stalpul Zilei de Dragon – asta aratand ca relatia sau “Casa Sotului/Sotiei” ii va fi afectata.

Deci, suplimentele adecvate, pentru toti cei care au astfel de configuratii,  ar trebui sa fie antioxidantii, pentru protectia impotriva cancerului si COQ10 (Coenzima Q10) pentru imbunatatirea elementului foc. Deoarece pamantul este, de asemenea, stomacul si muschii, exista si posibilitatea castigarii in greutate, mai usor, in acest an de pamant puternic. Prin urmare, este necesar sa se acorde atentie unei diete mai sanatoase.

Este interesant ca atat Noodle Instant, cat si Pizza Hut si-au început activitatea in anul 1958, intr-un an de Caine de Pamant. Pizza Hut a fost deschisa în iunie 1958 (luna de Cal), care este luna focului de pamant intr-un an de Caine. Prin urmare, in acest an, este posibil ca acest fel de industrii, a fast food-ului, sa aiba succes mai mult. In concluzie, mare grija la alimentatie in anul 2018!

Ce se va intampla cu economia in anul 2018?

Elementul de pamant Yang, în special Cainele, este un element complicat, deoarece contine metal, foc si pamant, ca elemente ascunse. Ca atare, se gaseste în industriile care afecteaza toate categoriile de viata. În special în industria asigurarilor si în domeniul afacerilor de înalta tehnologie. Acest element de Caine de Pamant este foarte frecvent întâlnit la oamenii care se remarca in afaceri de înalta tehnologie. Exemple de astfel de persoane sunt: Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, toti demonstreaza prezenta puternica a elementului pamant în cei patru piloni ai destinului. Ca atare, anul Cainelui de Pamant poate aduce, de asemenea, progres rapid în ceea ce priveste internetul sau afacerile de software.

Elementul foc, practic, simbolizeaza fericirea din cele cinci dispozitii ale oamenilor, iar acesta va genera optimism si încredere. Ca atare, anii de foc, adesea, sporesc încrederea populatiei în economie, ceea ce aduce performante bune pe piata bursiera. Acesta a fost factorul determinant al exploziei pietei de valori din anul 2013 pana în anul 2017, cu prezenta puternica a elementelor foc în acesti ani. Cu toate acestea, ciclul elementelor de foc s-a încheiat în anul 2017, cu focul yin, iar în anul 2018, cand Cainele reprezinta “Mormantul Focului”, înseamna ca optimismul adus de elementul foc se va reduce si va aparea pesimismul apei. Anii urmatori 2019, 2020, 2021 sunt toti ani de apa si de metal, iar elementul foc nu va exista pana în urmatorul an de Sarpe, adica pana în anul 2025. Prin urmare, atmosfera economia generala intra într-un ciclu greoi, iar ritmul economic va fi sumbru si va încetini în anul 2018. Cainele, din calendarul chinezesc, reprezinta luna octombrie, care este sfarsitul toamnei si începutul iernii, cand focul dispare si apa vine pentru a genera frica. Privind înapoi in istoria Wall Street, cea mai mare parte a colapsului pietei bursiere s-a întamplat în “Black October” (intr-o luna neagra de octombrie), care, de fapt, este o luna de Caine.

Totusi, elementul de pamant greu, din anul 2018, este de asteptat sa aduca prosperitate industriei lemnului și industriei de foc; acest lucru se datoreaza faptului ca lemnul cucereste pamantul, astfel încat elementul pamant este un simbol al banilor pentru industria lemnului, care include: industria modei, a presei, a hartiei, a cartilor, a educatiei si a mediului (plante si flori). Cele mai bune industrii secundare ar putea fi focul, deoarece focul produce pamant, astfel încat industria focului este activa si productiva în anul 2018. Industriile de foc sunt: energia, finantele, divertismentul.

Industria pamantului se confrunta cu o concurenta puternica în anul 2018. Deci, industria pamantului, cum ar fi: proprietatile, mineritul, tehnologia inalta … … nu sunt foarte prospere. De asemenea, banii pentru industria pamantului sunt elementul apa, care este total absent.

Industria metalurgica, cum ar fi: sistemul bancar, utilaje, mașini, de asemenea, nu va fi bine. Pentru ca elementul bani pentru metal este lemnul, iar lemnul este total absent. Ultima fiind industria apei, care este reprezentata de: transporturi, comunicare, transporturile maritime, nu este bine aspectata, pentru ca elementul bani, pentru industria apei, este focul, iar focul intra în mormant, în anul 2018, aceasta nefiind profitabila.

În concluzie, industriile care vor functiona bine, în anul Cainelui, vor fi industriile legate de elementul de lemn. Industriile de foc sunt productive, dar nu atat de profitabile. Celelalte industrii ale metalului, apei, pamantului nu sunt intr-un an atat de prosper.

În general, anul Cainelui de Pamant, este un simbol al obstacolului si conservatorismului. Vor exista conflicte si dizarmonii în relatiile internationale, deci nu poate fi un an linistit, dar oamenii vor tinde sa fie atenti si conservatori, pentru a mentine valorile traditionale, astfel incat, sa existe rezistenta împotriva schimbarilor.

 

Remedii Feng Shui 2018,

Anul Cainelui de Pamant

 

Scoala Stelelor Zburatoare, foloseste calcule facute pornind de la planul si data construirii unei cladiri in combinatie cu orientarea ei geografica. Aceasta scoala vorbeste despre cele 9 tipuri diferite de energie in mediul nostru inconjurator, apartinand constelatiei Carul Mare. Aceste energii unice sau stele zburatoare, de la 1 la 9, au o influenta aparte asupra mediului si a noastra.

Stelele zburatoare se schimba intr-un mod ciclic, influentand diferit norocul unei case, de-a lungul timpului. Practic, aceasta este o modalitate de a evidentia circulatia energiilor bune si rele Feng Shui, iar remediile se recomanda pentru perioade de 20 de ani, dupa efectuarea unui set de masuratori.

Astfel, stelele zburatoare Feng Shui din perioada actuala, adica perioada de 20 de ani, 2004 – 2024 sunt 8, 9 si 1. Prin urmare, ne aflam in “Epoca lui 8” si acest numar 8 reprezinta trigrama muntelui, de asemenea, este un simbol al copiilor mici. De aceea, de cat am intrat in Epoca lui 8, adica din anul 2004, se pare ca exista mai multe dezastre si nenorociri care afecteaza copii. Cele mai recente incidente includ dezastrul feribotului din Coreea de Sud, in anul 2014, uciderea multor copii de scoala, protestele studentesti din Hong Kong etc.

Deci, acest numar 8, reprezinta copii si mereu va fi prezent in centrul diagramei stelelor zburatoare in acesti 20 ani, adica de la 2004 si pana in 2024. Prin urmare, este foarte importanta siguranta si bunastarea copiilor in aceasta perioada a lui 8.

In anul 2018, Anul Cainelui de Pamant avem urmatoarele energii:

Energiile anuale se suprapun peste energiile active ale casei sau biroului, care se calculeaza pentru perioade de 20 de ani. Energiile active sunt energiile de baza ale unui spatiu, acestea fiind calculate pornind de la data construirii unei cladiri in combinatie cu orientarea ei geografica. Energiile de baza ale unui spatiu in combinare cu energiile anuale genereaza anumite efecte. Prin urmare, cele noua stele zburatoare sunt asociate cu cele cinci elemente: apa, lemn, foc, pamant si metal, iar de aici putem deduce care va fi efectul a doua stele zburatoare care vin in aceeasi zona, adica o stea care apartine casei (de baza) si o stea anuala. Asadar, este necesar sa fim atenti la relocarea energiilor bune si energiilor rele la inceputul fiecarui an si sa aplicam remediile potrivite.

In anul 2018, la Nord se afla energia cea mai periculoasa numita si “Cinciul Galben”, care simbolizeaza obstacolele si ghinioanele, dar si “Cele 3 Ucideri”. Asadar, acest punct cardinalva reprezenta un dublu pericol. Pentru anihilarea acestei energii, ca remedii, se recomanda la Nord amplasarea unor obiecte din metal si apa. Apa in feng shui are culoarea neagra, prin urmare, este recomandat un vas cu apa sarata, un obiect negru asezat in coltul respectiv al casei sau traditionalii clopotei metalici cu 6 sau 7 brate. Cele mai grave luni vor fi: iulie, octombrie 2018.

Totodata, in acest an, nu este recomandat sa se afle dormitorul la Nord, deoarece aceasta stea poate aduce multe neplaceri.
De asemenea, nu este recomandat sa stati cu spatele la Nord, deoarece veti sta cu spatele la energia nefavorabila numita “Trei Shar-uri” sau “Trei ucideri”.

O alta energie periculoasa o vom avea la Vest, si anume, energia lui „2“, energia bolii, ceea ce inseamnă ca toti cei care dorm pe o astfel de energie trebuie sa fie mai atenti cu sanatatea. Pentru anihilarea acestei energii negative, ca remediu, se amplaseaza la Vest sase monezi metalice obisnuite sau specifice din China, legate cu snur negru.

La Nord Vest, in anul 2018, avem “Marele Duce” (reprezinta energia principala a anului 2018), in aceasta zona nu este indicat sa se “mute pamantul” sau sa se faca lucrari de constructie substantiale.

La Sud – Est este si o “pozitie de prabusire, accidentare” impotriva Marelui Duce, se mai numeste si “Mania Marelui Duce”, de aceea, nu este bine sa ne asezam cu spatele catre Sud – Est pentru a nu sta cu fata catre Nord – Vest, acolo unde se afla Marele Duce in anul 2018. Acest lucru este necesar pentru a nu-l ofensa pe Marele Duce, care, de fapt, reprezinta Anul Cainelui, 2018.

La Nord – Est avem energia 3, a conflictelor si a furtului. Aceasta energie se anihileaza cu elementele: foc si pamant. Asadar, in aceasta zona trebuie sa amplasam un vas rosu din ceramica, care simbolizeaza atat elementul pamant cat si elementul foc, un covoras patrat rosu, cristale sau pietre.

La Est vine steaua 7, energia scandalurilor si a barfelor, ceea ce inseamna ca trebuie anihilata cu elemente din lemn si apa, prin urmare, amplasam in aceasta zona 3 bambusi in bol transparent cu apa sau cateva obiecte din lemn sau ceva verde, in functie de ce se potriveste in casa dvs.

La Sud-Vest vine energia 6, problemele legale sau singuratatea. Anihilarea acestei energii se face tot cu obiecte verzi sau din lemn. Se poate amplasa la fel ca si pentru energia 7, de la Est, 3 bambusi intr-un bol transparent cu apa.

Steaua anuala 9, situata în centru, reprezinta Trigramul Focului. Ca atare, se anticipeaza mai multe dezastre legate de foc sau incendii, care se pot intampla în anul 2018, iar zona afectata ar putea fi zona centrala si nordica. Acest lucru va afecta tarile sau regiunile din Nord si Orientul Mijlociu. Casa Alba are intrarea din fata in zona de Nord, cu prezenta “Cinciului Galben” din anul 2018 vor exista mai multe obstacole.

O alta luna nu prea buna, la care trebuie sa fiti atenti, este aprilie 2018. Este o luna de Foc Yang pe Dragon, deci în conflict cu anul 2018, al Cainelui de Pamant, totodata, cu stelele 2 (la Sud – Est – punct cardinal ce apartine Dragonului) si 5   (la Vest, care vine peste energia 2 anuala). Astfel, cu aceasta ciocnire serioasa, a elementelor de pamant grele, puternice, ne putem astepta la dezastre de pamant, cum ar fi: cutremure, mai ales in regiunea vestica a lumii.

De la mijlocul anului 2016, calendarul chinezesc intra, de fapt, într-un ciclu lung de metal, pamant si apa, fara elemente de lemn si foc. Urmatorul an de lemn va fi în anul 2022, anul Tigrului de Apa Yang. Înainte de 2022, metalul puternic si pamantul nu sunt favorabile oamenilor puternici din metal. Liderii lumii care sunt puternici, vor fi afectati negativ, acestia sunt: Theresa May, Shinzo Abe, Tsai Ing-wen … Pe de alta parte, liderii ale caror elemente favorabile sunt metalul si pamanntul vor intra într-o perioada de noroc lin, printre care Putin si Xi jinping … ..

 

 

Continutul acestui articol apartine in intregime Feng Shui Divine. Redarea integrala sau partiala a articolului este strict interzisa fara acordul Feng Shui Divine!