PLANIFICARE CURSURI

Feng Shui - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
15 Februarie 2020
Sibiu, Romania
21, 22 Februarie 2020
Constanta, Romania
13, 14 Martie 2020

Feng Shui - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
16 Februarie 2020
Sibiu, Romania
22, 23 Februarie 2020
Constanta, Romania
14, 15 Martie 2020

Feng Shui - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Feng Shui - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Incepatori
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 3

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Coloanele Destinului - Modul 4

Bucuresti, Romania
Curs la clasa - Avansati
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 1

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Divinatia I Ching - Modul 2

Bucuresti, Romania
Curs la clasa (in weekend)
IN CURAND

Calculator Feng Shui

9 Star Ki Calculator

Abonează-te la Newsletter

Sobolan

 

 

2018 este anul in care nativii acestei zodii pot sa-si duca dezvoltarea personala la un alt nivel. Aceasta se datoreaza aparitiei si suportului favorabil al stelei “Opt Locuri”. Nativii Sobolan pot sa se astepte la o crestere pe plan financiar in acest an si sa profite de rasfatul pe care acest astru ceresc il aduce in viata lor, alaturi de acumularea de noi cunostinte – poate prin a urma anumite cursuri care adauga un plus de valoare la abilitatile lor. Cei care sunt academicieni, scolari sau studenti vor beneficia cel mai mult de puterea beneficiilor oferite de aceasta stea.

Apar oportunitati neprevazute, atat pe plan personal cat si professional. Poate fi vorba chiar de o avansare la locul de munca. Apar totodata diferite oferte, trebuie doar sa fiti atent si sa le identificati. Veti intalni oameni noi, asadar fiti sociabil deoarece nu stiti ce experiente placute vi se pregatesc. In acelasi timp, pastrati-va relatiile si legaturile deja consolidate pentru ca acesti oameni, existenti, deja in viata dvs, va vor sprijinii in incercarile acestui an. Cereti parerea lor, atunci cand situatia o cere si faceti-o fara frica. In acest an aveti noroc sa fiti inconjurati de oameni nobili.

Nativii Sobolan trebuie sa fie precauti si vigilenti, pentru ca in anul 2018, sunt expusi unor riscuri de accidentari. Steaua “Cutitului Sangeros” isi face prezenta acum pe harta lor astrala. Aceasta este asociata cu riscuri mari de accidentari si vatamari. Este un astru cauzator de evenimente riscante, in special pe parcursul activitatilor fizice. O alta stea Fu Chen indica acidente legate de o activitate cu apa, in timp ce steaua “Vanatoarea Zburatoare” indica ca aceste acidente se vor intampla din motivul neatetiei si neglijentei. Din aceasta cauza va fi in interesul dvs sa va aflati in siguranta si sa fiti tot timpul vigilent, nu numai in preajma apei – pentru a reduce riscurile unei accidentari. Asadar, aceasta nu, pentru ca nu va puteti bucura de sporturi acvatice sau sa va recreati la plaja. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti mai precaut si sa reduceti sansele de acidentari. De exemplu, daca aveti planuri sa vizitati o insula pentru a face scufundari, trebuie sa va luati extra masuri de siguranta. Examinati echipamentele pentru a vedea daca functioneaza cum trebuie, incercati sa inotati in piscine sau locuri supravegheate de salvamari sau insotiti-va de niste prieteni care v-ar putea da o mana de ajutor in situatii critice.

Datorita prezentei stelelor “Usa Mormantarii” si “Pamantul (Globul) Mormantarii”, in anul 2018, trebuie sa fiti mai atent la membrii mai in varsta ai familiei, in mod deosebit la aceia care sunt mai fragili si cu probleme de sanatate. Cele doua stele indica posibilitati de boala si vatamari pentru rudele si membrii mai in varsta ai familiei.

Nu va alarmati de denumirile stelelor, pentru ca numele acestora nu indica deces neaparat, ci numai riscul de a cadea sau de agravare a unei boli.

Ca o compensare, steaua “Zeul Alinarii” vine in viata dvs ca sa mai diminueze dificultatile. Astfel, 2018 va aduce suficiente oportunitati de reusita si va ofera posibilitatea de a transforma situatiile negative in unele pozitive. Nu uitati ca atunci cand va aflati pe valul succesului sa aveti grija si de sanatatea dvs. Nu va suprasolicitati si luati-va masurile de siguranta necesare pentru a va proteja. Asa veti avea doar de castigat!

 

Continutul acestor previziuni apartin in intregime Valentinei Vinatoru (Feng Shui Divine). Redarea integrala sau partiala a previziunilor este strict interzisa fara acordul acesteia!